Yaw problems after engine failure

Σχετικά με Αεροπλάνα. / About addon aircraft for FS.
Post Reply
OAL809 Mihalis Velegrakis
Full Member
Full Member
Name: Mihalis Velegrakis
Callsign: OAL809

Yaw problems after engine failure

Post by OAL809 Mihalis Velegrakis »

Kαλησπερα,
καθε φορα που προσπαθω να πεταξω με engine failure με το 737 καθως απογειωνομαι το αεροσκαφος παρεκλινει πολυ εκτος πορειας (στην μερια που εχει failure ο κινητηρας και ετσι δεν μπορω να το κουμανταρω και εχvαπωλεια στηριξης.
Παραδειγμα εχω προγραμμτισει engine failute VR-cut .Μεταξυ VR-V2 εχω χασει εναν απο τους δυο κινητηρες.Στην V2 σηκωνω το yoke να απογειωθω αλλα ταυτοχρονα το αεροπλανο φευγει εκτος πορειας και ακομα και με rudders full πατημενα δεν ανταποκρινετε ωστε να πεταξει "ευθεια".Χανεται πληρως ο ελεγχος.Εχω παρατηρησει επισης οτι και χωρις failure αν κλεισω την ισχυ στο εναν απο τους δυο κινητηρες παλι το ιδιο συμβαινει.Εχω δει βιντεο με engine 1 failure 737 στο youtube και ολα ειναι normal.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο yoke και στα rudders ωστε να μην εχω τετοια προβληματα.?H ξερει κανεις που οφειλεται το προβλημα?

Εχω saitek rudders/yoke
Last edited by OAL809 Mihalis Velegrakis on Tue Feb 19, 2013 7:49 pm, edited 1 time in total.
OAL109 Mike Ionas
Administrator
Administrator
Name: Mike Ionas
Callsign: OAL109

Re: Yaw problems after engine failure PMDG/iFLY

Post by OAL109 Mike Ionas »

Μήπως είναι ενεργοποιημένο το auto rudder στα realism settings του FS?
Image
OAL809 Mihalis Velegrakis
Full Member
Full Member
Name: Mihalis Velegrakis
Callsign: OAL809

Re: Yaw problems after engine failure PMDG/iFLY

Post by OAL809 Mihalis Velegrakis »

Γεια σου Μike!
το εχω απενεργοποιησει autorudder
παρατηρω οτι σε συγκεκριμενα αεροσκαφη μου το κανει αυτο.πχ στο default CRJ δεν εχο τετοιο προβλημα ουτε στα wilco.
Post Reply