Καλημέρα Captains.
Θα ηθελα την βοηθεια σας στα παρακατω προβληματα που μου κανει το fs2004
1.Ειχα εγκαταστησει scenery στο FS2004 τα οποια τα ειχα σε εξωτερικο σκληρο δισκο, που λόγο καποιου ιου επαθε ζημία χανοντας τα αρχεια σενερυ.Μπηκα στην library του fs2004 τα εκανα delete και κλικαρα την επιλογη empty case on exit,και επειτα εκλεισα το fs9. Ξανα ανοιγοντας το σιμιουλατορ μου βγαζει το μυνημα οτι το ταδε και ταδε scenery δεν μπορουν να εντοπιστουν στην διαδρομη εκει που τα ειχα δηλαδη στον εξωτερικο.
Ερωτημα 1.Γιατι συνεχιζει να μου εμφανιζει και να ψαχνει τα συγκεκριμενα σενερυ ενω τα εχω σβησει απο την βιβλιοθηκη του παιχνιδιου και δεν ειναι η πρωτη φορα που το ειχα κανει να βγαλω σενερυ και επιτα να μην μου εμφανιζει κανενα μυνημα? Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν αρχεια των συγκεκριμενων σενερυ σε αλλον φακελο που θελουν διαγραφη?
Ερωτημα 2.Βαζοντας ο τεχνικος το antivirus λογω ιων που ειχε ο υπολογιστης μου πειραξε το pmdg md-11 F1 Atr 72 και τι Ιfly 737 τα οποια οταν πηγα να τα επιλεξω λαμβανα το μυνημα του fs cant load some aircrafts or software με αποτελεσμα να εχω crash. Υαρχει καποια λυση εκτος της λυσης του unistall των παραπανω προγραμματων?
ΕΡΩΤΗΜΑ 3.Αν χρειαστει απεγατασταση το PMDG MD-11 ποιο αρχειο σβηνει απο το φακελο του fs9 με αποτελεσμα να μην τρεχει επειτα η εφαρμογη. Ωστε να το κανω back up
Σας ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους με υγεια.
Γιωργος Μαμαλακης
OAV836
FS 9 Scenery problem -Aircrafts
-
- Newbie
- Name: GIORGOS MAMALAKIS
- Callsign: OAL836
-
- Administrator
- Name: Mike Ionas
- Callsign: OAL109
Re: FS 9 Scenery problem -Aircrafts
1. Άνοιξε το scenery.cfg και δεν αν έχουν σβηστεί εκεί όλες οι αναφορές για τα σκηνικά που έσβησες. Αν όχι, μπορείς να τις σβήσεις χειροκίνητα.
2. Αν σβήστηκε κάποιο αρχείο θα πρέπει να βρίσκεται στο quarantine του AV που σου εγκατέστησαν και θα μπορείς να το κάνεις restore.
3. Τί εννοείς; Όταν εγκαθιστώ στο MD11 δουλεύει απευθείας κανονικά χωρίς κάποιο αρχείο να λείπει..
2. Αν σβήστηκε κάποιο αρχείο θα πρέπει να βρίσκεται στο quarantine του AV που σου εγκατέστησαν και θα μπορείς να το κάνεις restore.
3. Τί εννοείς; Όταν εγκαθιστώ στο MD11 δουλεύει απευθείας κανονικά χωρίς κάποιο αρχείο να λείπει..
-
- Newbie
- Name: GIORGOS MAMALAKIS
- Callsign: OAL836
Re: FS 9 Scenery problem -Aircrafts
Καλησπέρα Mike και σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.
Ειχα κανει παλιοτερα , απεγκατασταση του PMDG MD-11 και θυμαμαι οτι μου ειχε σβησει κατα την απεγατασταση ενα φακελο η αρχειο, του main folder fs9 δεν θυμαμαι ποιο ακριβως με αποτελεσμα οταν πηγαινα να τρεξω το fs9 να μου ζηταει το αρχειο.Σε φορουμ το ειχα βρει αυτο και ελεγε οτι κατα την απεγκατασταση του PMDG-11 να γινει πρωτα buck up στο ταδε αρχειο απο τον κυριως φακελο του fs2004 και μετα απεγκατασταση.Εχουν περασει κανα δυο χρονια και δεν θυμαμαι το φορουμ που το ειχα δει αυτο.
Ειναι απαραιτητο στην εγκατασταση του md-11 ths PMDG to update 9.1 η μπορω να το παραλειψω
Μπορεις να μου πεις στην απαντηση σου Ν 2 πως θα κανω τι? (Restore quarantine του AV )
Ερωτηση:Τα HAS CRETA και HAS Dodecanese ειναι συμβατα με τα HSP H GAP SCENERY?
Ερητηση:Eχω εγκαταστησει το photororeal toυ Ηρακλειου, γιατι το βραδυ o φωτισμος της πιστας ειναι σαν ασπρο πεπλο πανω στην πιστα χρειαζεται καποια ρυθμιση?
Αν σε κουρασα συγνωμη απλα σε τεχνικα θεματα δεν το εχω και πολυ ασχετα εαν ψαχνομαι με τις ωρες να βρω λυση.
Ευχαριστώ
Ειχα κανει παλιοτερα , απεγκατασταση του PMDG MD-11 και θυμαμαι οτι μου ειχε σβησει κατα την απεγατασταση ενα φακελο η αρχειο, του main folder fs9 δεν θυμαμαι ποιο ακριβως με αποτελεσμα οταν πηγαινα να τρεξω το fs9 να μου ζηταει το αρχειο.Σε φορουμ το ειχα βρει αυτο και ελεγε οτι κατα την απεγκατασταση του PMDG-11 να γινει πρωτα buck up στο ταδε αρχειο απο τον κυριως φακελο του fs2004 και μετα απεγκατασταση.Εχουν περασει κανα δυο χρονια και δεν θυμαμαι το φορουμ που το ειχα δει αυτο.
Ειναι απαραιτητο στην εγκατασταση του md-11 ths PMDG to update 9.1 η μπορω να το παραλειψω
Μπορεις να μου πεις στην απαντηση σου Ν 2 πως θα κανω τι? (Restore quarantine του AV )
Ερωτηση:Τα HAS CRETA και HAS Dodecanese ειναι συμβατα με τα HSP H GAP SCENERY?
Ερητηση:Eχω εγκαταστησει το photororeal toυ Ηρακλειου, γιατι το βραδυ o φωτισμος της πιστας ειναι σαν ασπρο πεπλο πανω στην πιστα χρειαζεται καποια ρυθμιση?
Αν σε κουρασα συγνωμη απλα σε τεχνικα θεματα δεν το εχω και πολυ ασχετα εαν ψαχνομαι με τις ωρες να βρω λυση.
Ευχαριστώ