ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Σχετικά με Αεροπλάνα. / About addon aircraft for FS.
Post Reply
OAL809 Mihalis Velegrakis
Full Member
Full Member
Name: Mihalis Velegrakis
Callsign: OAL809

ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Post by OAL809 Mihalis Velegrakis »

Καλησπερα σε ολους.

Το τελευταιο καιρο δεν μπορω να πεταξω.
To προβλημα ειναι οτι καθε φορα που παρατηρω τον ανεμο να αλλαζει διευθυνση το αεροσκαφος κανει αποτομες βουτιες η αυξανει υπερβολικα το climb rate.
Αυτο συμβαινει με ολα τα airbus της wilco.Ειχα ρυθμισει το ASE μαζι με fsuipc με τις ρυθμισεις για τα S-turns αλλα και μετα απο εδω απο το φορουμ με τις ρυθμισεις του DWC mode.
Tιποτα ρυθμιζω ξανα το fsuipc στο νορμαλ defaults αλλα και παλι το αεροπλανο χανει παλι το ελεγχο μονο οταν αλλαζει ο ανεμος διευθυνση.Και windshear να πετυχαινω δεν νομιζω να αντιδρα ετσι το αεροσκαφος.Επισης δεν γινεται να ρυθμισω το trim σωστα.Το βαζω κανονικα πχ 0.9 και μετα παει παλι αυτοματα στο 2.4DN
Το αλλο που παρατηρω συνεχεια οτι απογειωνεται αυτοματα οταν ειμαι με fspass .Εχω κοιταξει το νετ και εχει και αλλος το ιδιο προβλημα.Πιστευω οτι φταιει το fspass για αυτο το λογο.Μηπως να απεργοποιησω το fuel και payload απο fspass και να τα βαζω χειροκινητα;

Εχω τσατσιστει γιατι ολα πηγαιναν καλα με το airbus και εκανα τις πτησεις χωρις να μου βγαζει ακραιες καταστασεις το fspassengers.Τωρα δεν μπορω καθολου να πεταξω airbus ποσο μαλλον να δηλωσω μια σωστη πτηση χωρις προβληματα.
Οποιαδηποτε βοηθεια θα την εκτιμουσα!

Ευχαριστω! :D
OAL109 Mike Ionas
Administrator
Administrator
Name: Mike Ionas
Callsign: OAL109

Re: ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Post by OAL109 Mike Ionas »

Πετάς τα Wilco σε beginner, intermediate ή expert mode?
Image
Full Member
Full Member

Καλημερα Μike!!

Πεταω παντα ή σε intermidiate ή expert.To xω δοκιμασει και στα δυο αλλα παλι δεν γινεται τιποτα.
Διεγραψα το fsx.cfg και τωρα θα δω τι γινεται.Ελπιζω να μην εχω προβλημα.Οτι προκυψει θα γραψω εδω.
OAL109 Mike Ionas
Administrator
Administrator

Καλημέρα,

Καλύτερα να χρησιμοποιείς μόνο το expert mode καθώς τα άλλα δύο κάνουν διάφορα από μόνα τους (όπως να αλλάζουν το trim όταν επιλέγεις FLEX/TOGA από μόνα τους σε αυτό που θεωρούν σωστό).

Δεν νομίζω να φταίει το FSP, καθώς το χρησιμοποιούσα αρκετά χρόνια με τα Wilco χωρίς προβλήματα.

Δοκίμασεις uninstall/reinstall τα Wilco?
Image
Full Member
Full Member

Ναι καταλαβα.Τωρα πηγα να κανω παλι πτηση και καθως αλλαζει αποτομα η διευθυνση του ανεμου αυξανει πολυ το climb rate και ανεβαινει με 8000f/min.
Ναι εκανα unistall και το εγκατεστησα ξανα αλλα τιποτα. >:( :-\

Tιποτα για ακομα μια φορα.Πρεπει να φταιει το ASE με το fsuipc.
OAL109 Mike Ionas
Administrator
Administrator

Δεν νομίζω.. Τα Wilco δεν είναι τόσο ευαίσθητα αεροπλάνα για να επηρεάζονται τόσο εύκολα από τον καιρό (όπως τα PMDG). Και από τη στιγμή που χρησιμοποίησες το config για τα S-turn που είναι δοκιμασμένο δεν νομίζω να φταίει αυτό. Στα forum της Feelthere κοίταξες για κάποιον με παρόμοια προβλήματα;
Image
Full Member
Full Member

Εχω ψαξει ολο το νετ δεν εχω βρει κατι παρομοιο.Επισης παρατηρησα οτι και στο 737 pmdg οταν αλλαζει παλι ο ανεμος τεινει η μυτη του αεροσκαφους να ανεβαινει αποτομα.Ευτυχως ομως ανεβαινει στο ελαχιστο και δεν εχω προβλημα οσο με τα wilco .
Post Reply