New repaints (AEROSOFT A320)

Σχετικά με Αεροπλάνα. / About addon aircraft for FS.
Post Reply
OAL893 Vasilis Gkartzonikas
Global Moderator
Global Moderator
Name: Vasilis Gkartzonikas
Callsign: OAL893

New repaints (AEROSOFT A320)

Post by OAL893 Vasilis Gkartzonikas »

Κατόπιν μακροχρόνιας αναμονής, επιτέλους η AEROSOFT δημιούργησε το πρώτο πραγματικά ρεαλιστικό add on A320 για το FSX. Η μεγάλη αυτή προσμονή αποτέλεσε για εμένα το εφαλτήριο για να ανεβάσω τον πήχη στην ποιότητα των repaint μου ακόμη ποιο ψηλά.
Επειδή ο δημιουργός δεν είναι συνήθως αντικειμενικός, θα ήθελα από εσάς να είστε το δυνατόν ΄΄αυστηροί΄΄ και να μου υποδείξετε τυχόν ατέλειες. Στη σελίδα μας θα βρείτε τρία διαφορετικά repaint, ένα με κινητήρες CFM (SX-OAM), ένα με κινητήρες IAE (SX-OAR) και ένα με κινητήρες CFM αλλά εξοπλισμένο με Sharklets (SX-OAP).
Όπως και σε όλα τα προυγούμενα repaint μου, έτσι και σε αυτό έχω κάνει ποιο σκουρόχρωμες τις ρόδες έτσι ώστε να μοιάζουν περισσότερο με τις αληθινές. Τέλος στα Virtual Cockpit θα βρείτε γραμμένο το registration του αεροσκάφους με το οποίο πετάτε.
Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες για να πάρετε μια γεύση.

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2013.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Image
OAL216 Sotiris Aligiannis
Newbie
Newbie
Name: Sotiris Aligiannis
Callsign: OAL216

Re: New repaints (AEROSOFT A320)

Post by OAL216 Sotiris Aligiannis »

Εξαιρετικά τα repaints Βασίλη! Μπράβο!

Η κυκλοφορία του Airbus της Aerosoft και ένα σπασμένο πόδι ήταν για εμένα η αφορμή να εγκαταστήσω FSX και να ασχοληθώ μετά από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας. Ήδη βρίσκομαι καθ'οδόν για Ρόδο.

Με το πρώτο μου αυτό post σε αυτό το forum εύχομαι σε όλους σας και στις οικογένειές σας Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Ευτυχία!

Σωτήρης Αληγιάννης
OAL109 Mike Ionas
Administrator
Administrator
Name: Mike Ionas
Callsign: OAL109

Post by OAL109 Mike Ionas »

Ανέβηκαν.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑ --> downloads --> liveries
Image
OAL716 Sotiris Sinanis
Newbie
Newbie
Name: Sotiris Sinanis
Callsign: OAL716

Post by OAL716 Sotiris Sinanis »

Εξαιρετικα repaints, και σαφως πολυ πιο προσεγμενο λογισμικο απο αυτο της wilco... ;)
Post Reply