H διαπίστωση που έχω κάνει μετά από περίπου ένα χρόνο που έχω ανεβάσει στο κανάλι μου στο Youtube τα γνωστά tutorials για 2-3 αεροσκάφη στην ελληνική γλώσσα, είναι ότι όχι απλά αρκετοί αλλά πολλοί Flightsimmers, έμαθαν να πετούν αυτά τα αεροσκάφη, μόνο και μόνο επειδή βρήκαν tutorial στη μητρική τους γλώσσα.
Καλώς ή κακώς, πολλοί flightsimmers, δεν έχουν γνώσεις Αγγλικών ανώτερου επιπέδου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μάθουν από ξένα tutorials.
H ταπεινή μου γνώμη, είναι ότι αν κάποιος που γνωρίζει τις διαδικασίες μιας πλήρους πτήσης από C&D, έχει την όρεξη να φτιάξει ένα tutorial στα ελληνικά για το πανέμορφο Concorde της FSLabs, αυτό θα πολλαπλασίαζε σε αρκετά μεγάλο βαθμό τα μέλη της Supersonic.
Πολύ καλή ιδέα το Training Session και σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον, αλλά αυτό θα γίνει μία φορά και όποιος το εμπεδώσει, καλώς.
Κυρίως όμως λόγω της πολυπλοκότητας του συγκεκριμένου αεροσκάφους, επιπρόσθετα, θα πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο video, προκειμένου όταν κάποιος θέλει να ξαναθυμηθεί κάποιες λεπτομέρειες, να μπορεί να ανατρέχει στο video, όσες φορές χρειαστεί αυτό.