Νέος Charter Manager

Ανακοινώσεις σχετικά με την OAV. / OAV announcements.
Post Reply
User avatar
OAL114 Spiros Zois
Administrator
Administrator
Posts: 111
Joined: Tue Sep 21, 2010 9:52 pm
Name: Spiros Zois
Callsign: OAL114

Νέος Charter Manager

Post by OAL114 Spiros Zois »

Αγαπητοί φίλοι,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Παναγιώτης Νάστος, λόγω προσωπικών υποχρεώσεων, δεν θα μπορεί πλέον να ηγείται του Division της Charter.

Ήταν αρχές του 2009 όταν γνώρισα τον Παναγιώτη στο Teamspeak της OAV. Από τότε είχε αναλάβει την διοίκηση της Charter, την οποία και εξέλιξε στην σημερινή της μορφή. Tο έργο , η συνδρομή και η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια, τόσο στην OAV όσο και στην υπόλοιπη κοινότητα, είναι ανεκτίμητα. Εκτός απο τις υποχρεώσεις του στην charter , συμμετείχε και στο εκπαιδευτικό τμήμα της OAV, όπου συντόνιζε μαζί με τον Γιάννη Ευαγγελινό πολλές εκπαιδευτικές συναντήσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης είναι και ένας εκ των δημιουργών της σελίδας flightsimmer.gr

Την θέση του charter manager , αναλαμβάνει ο Νίκος Θαλασσινός (OAL951). Ο Νίκος, που οι περισσότεροι ίσως γνωρίζετε, είναι ένα παλιό μέλος της OAV με πολλές γνώσεις στον χώρο των πτήσεων.

Εύχομαι στον Νίκο Θαλασσινό καλή επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα.

Στον Παναγιώτη Νάστο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά του στην κοινότητά μας όλα αυτά τα χρόνια και ταυτόχρονα να ευχηθώ σύντομα να τον ξαναδούμε στην παρέα μας!!
Post Reply