Μεταφορά Αγίου Φωτός 2014

Events στον IVAO. / IVAO events.
Post Reply
OAL644 Stavros Palatsidis
Full Member
Full Member
Posts: 123
Joined: Fri Apr 06, 2012 7:42 pm
Name: Stavros Palatsidis
Callsign: OAL644

Μεταφορά Αγίου Φωτός 2014

Post by OAL644 Stavros Palatsidis »

Image

Ο Τομέας Ειδικών Επιχειρήσεων (GR-SOD) του Ελληνικού Τμήματος του Οργανισμού IVAO, διοργανώνει και φέτος την αεροπορική μεταφορά (εικ) του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Αθήνα και στην Ελληνική επικράτεια.

Αναχώρηση από το Τελ-Αβίβ (LLBG), με ειδική πτήση HAF001Y, Α/Φ (E-135) της Μοίρας Μεταφοράς Υψηλών Προσώπων (352vSQ), συνεργασία GR-SOD και Π.Α.(εικ). Ώρα αναχώρησης η 10:00z από το LLBG. Η πτήση στελεχώνεται κατα επιλογή του Τομέα.

Το Α/Φ πετώντας προς Αθήνα και εντός του Ελληνικού FIR (ανατολικά της Κρήτης), θα πλαισιωθεί από σχηματισμό μαχητικών συνοδείας, υπό την ευθύνη του Τομέα Ειδικών Επιχειρήσεων.

Άφιξη υπολογίζεται την 12:00z-12:15z στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος LGAV, στην θέση B17.

Από εκεί θα γίνει η μετεπιβίβαση του Αγίου Φωτός στα Α/Φ και Ε/Π που θα είναι ήδη έτοιμα, για να το μεταφέρουν στις πόλεις και τα χωρία της Ελλάδας.

Φέτος υπάρχει πρόβλεψη για μεταφορά Του και σε περιφεριακά Α/Δ για την μεταφορά και σε ακριτικά σημεία της επικράτειας (βλ. Ρόδος>Καστελόριζο).

Οι χειριστές που επιθυμούν να συμμετάσχουν σ' αυτήν την διοργάνωση, να υποβάλουν στο "Request Booking" την δήλωση συμμετοχής τους (συμπληρώνοντας την φόρμα με όλες τις πληροφορίες που ζητούνται), για να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις ώστε να καλυφθούν το δυνατόν περισσότεροι προορισμοί στην Επικράτεια.

Το σύστημα δήλωσης/κράτησης κλείνει 00:00z 19 Απριλίου 2014.

Ενημερωτικά, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τον χρόνο άφιξης. Εφιστάται η προσοχή στην ορθή και πλήρη συμπλήρωση της φόρμας.

Η δήλωση συμμετοχής υποβάλλεται προσωπικά και μόνο από το ενδιαφερόμενο μέλος, ομαδικές δηλώσεις ή μέσω εικονικών εταιριών δεν θα γίνονται δεκτές.

Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώσουν εφ΄όσον θεωρούν σίγουρη την συμμετοχή τους.

Περισσότερα εδώ
Image
Post Reply